”Tack vare Deskjockeys och Visma eEkonomi har jag full koll på företagets ekonomi”

Lena hade aldrig kunna föreställa sig att bokföring skulle vara så enkelt.

Lena Liljendahl hade aldrig kunna föreställa sig att bokföring skulle vara så enkelt. Men efter att ha börjat arbeta med Deskjockeys och Visma eEkonomi är hon supernöjd.

– Vem hade kunnat tro att det skulle vara så lätt att få full kontroll på företagets ekonomi, säger hon.

Stall Reijo Liljendahl har 85 travhästar och 14 heltidsanställda. Under 24 år arbetade Lena Liljendahl som nämndsekreterare och registrator i Sollentuna kommun, innan hon valde att lämna kommunen och börja arbeta med ekonomin på sin mans företag.

– I samma veva flyttade vi till Heby och att hålla på med travverksamhet är inte något åttatimmars-jobb direkt, säger hon.

Travverksamhet innebär en hel del resande därför tycker Lena Liljedahl att upplägget som Deskjockeys erbjuder med Visma eEkonomi är optimalt, då hon hela tiden har tillgång till allt som rör företagets bokföring. Oavsett om hon befinner sig i Köpenhamn, Karlstad, Heby eller på Solvalla.

– Har jag bara med mig datorn eller telefonen har jag full koll. I programmet kan jag följa fakturorna och få en helhetsbild av ekonomin väldigt enkelt. Nu kan jag inte förstå varför inte alla kommuner och företag arbetar så här, jag hade ingen aning om att bokföring kunde vara så enkelt, säger hon.

Att valet föll på Deskjockeys som samarbetspartner berodde på att paret Liljendahl tidigt kommit i kontakt med Deskjockeys grundare Hanna Rexhammar som själv har ett stort hästintresse.

– När jag började var bokföring relativt nytt för mig, men med Deskjockeys bredvid mig känner jag mig helt trygg. Jag får bra feedback och de är otroligt noggranna. Jag skulle utan att tveka rekommendera alla som behöver en revisor eller redovisningskonsult att vända sig till Deskjockeys i Stockholm, säger Lena Liljendahl.