Våra medarbetare

Deskjockeys är en modern revisions- och ekonomibyrå i Stockholm. Vi vill vara ett stöd för dig, inte bara när det gäller ekonomin utan även när det gäller administrationen.

Peter Rexhammar

Auktoriserad revisor Partner (Consulting) PR Marknad

070 570 68 34

Anna-Bella Packwood

Konsultchef Partner (Consulting) Visma eEkonomi procountor Fortnox

070 311 27 99

Hanna Rexhammar

Auktoriserad revisor Partner (Consulting) "allt i allo"

070 601 62 00

Utbildning

Vi på Deskjockeys i Stockholm utbildar dig i program och skanningsfunktioner. Du spar tid och kan i stället fokusera på det du är bäst på – att utveckla ditt företag!

Hos oss får du det bästa av två världar. Personlig service och kvalificerad rådgivning, samt hjälp att gå från manuell till automatiserad administrering. Vi utbildar dig så att du kan lämna det tidskrävande arbetet med sorterande av papper bakom dig och i stället ägna dig åt att göra det du är bäst på – driva ditt företag! Och vi får chansen att se våra kunders verksamhet från ett övergripande perspektiv och där med hjälpa dig med processer och effektiviseringar.

Är du kund hos oss finns vår personal här för dig och utbildar dig i de system som vi använder, allt för att du ska få ut mesta möjliga av programvarorna. Framför allt lotsar vi in våra kunder i Visma eEkonomi där bolag har möjlighet att direkt lägga över redovisningen. För vissa banker går det även att få bankkontotransaktionerna med automatik in i programmet som är webbaserat.