”Tack vare Deskjockeys kan jag maximera min tid med kunderna”

Deskjockeys hjälp ger mig mer tid att utveckla det jag gör.

När Stefan Melin inte längre behövde en revisor var valet att stanna kvar hos Deskjockeys givet.

– Deskjockeys hjälp ger mig mer tid att utveckla det jag gör. Det är dessutom en trygghet att veta att det finns ett personligt engagemang i min rörelse och att Deskjockeys är tillgängliga när jag behöver dem, säger Stefan Melin.

Stefan Melin arbetar som organisationskonsult med managementfrågor och affärsutveckling som egenföretagare och certifierad konsult inom Humagic Group. En stor del av sin tid tillbringar han ute hos sina kunder och han är inte intresserad av att behöva lägga ner onödigt mycket tid på bokföring.

Under flera år hade han Peter Rexhammar, en av Deskjockeys grundare, som sin revisor. När reglerna ändrades 2010 och Stefan Melin inte längre behövde ha revisor valde han ändå att fortsätta relationen med Deskjockeys.

– En kort sväng testade jag en annan byrå, men jag var en för liten fisk i vattnet hos dem. Jag upplevde att de inte såg mig. Hos Deskjockeys blir jag sedd och jag känner en trygghet i att de kan min verksamhet. Sättet de har gjort sin analys av min verksamhet på gör att även om det kommer en ny person hos dem vet jag att de är insatta i vad jag gör. Jag slipper spilla tid på att förklara mig.

Stefan säger att Deskjockeys bidragit till att hans affärer går bättre på så sätt att han hela tiden får tips om vad han kan förbättra. Han tar kvittohanteringen som exempel och vilken skillnad det blev när Deskjockeys föreslog ett program han kunde testa.

– När Deskjockeys föreslår något för mig vet jag att det är en förbättring. Jag sparar tid och får bättre kontroll på min verksamhet, samtidigt vet jag att Deskjockeys finns i bakgrunden och håller ett extra öga på att jag inte gör något tekniskt fel när jag bokför.

Tiden Stefan sparar in på bokföringen lägger han självklart på sina egna kunder.
– Tack vare Deskjockeys får jag mer tid att hämta nya bönor istället för att räkna dem jag har, säger han.